Valentine Day

Объявление

ЖИТТЯ БЕЗ ПРАВИЛ - ЦЕ НАШЕ ЖИТТЯ)))))

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Valentine Day » Найкращий день в вашому житті! » СуПер ДеНь

СуПер ДеНь

Сообщений 1 страница 30 из 39

1

Напевно мій найкращий день,це день знайомства з моєму бест френд-Temari.Я її дуже люблю і поважаю!

0

2

STEFANI
Ги-ги)) аналогічно))

0

3

Ля-ля)))ой як приємно)))*червоніє*

0

4

Я думаю, що такого дня не існує. Кожен день прекрасний по-своєму, і навіть в найгіршому дні треба старатися знайти найбільшу частинку позитиву. Можливо, це неправильно, але ці думки заставляють мене думати, що кожен наступний день є кращим від попереднього, що життя прекрасне, і, зрештою, я усвідомлюю, що воно так :)

0

5

ill_nino
І правильно!ти ні коли не думав про професію філософа?в тя гарно получається!

0

6

STEFANI
ггггг.....неа......я думаю, такої професії нема) Хіба що вчитель) До речі, в школі яя мав грамоту із філософії!) В академії так не проходить.....там про сенс життя цілий урок не порозказуєш.....приходиться зубрити погляди всяких грецьких).....мені то не подобається.....:(((((

0

7

ill_nino
Жалько)))а то я б твою філософію вивчала з задоволенням!

0

8

STEFANI
До речі ти тепер філософ)а кожен філософ БоЖеВіЛьниЙ,так що ти ідеш до нас в ДУРДОМ!!!Бу га га!Укольчик?

0

9

STEFANI написал(а):

а то я б твою філософію вивчала з задоволенням!

хмм.....але я не казав, що вона не існуватиме взагалі! Якщо хочеш, то вивчати її цілком навіть мона, якщо в тебе існуватиме до цього бажання :)))))

Отредактировано ill_nino (2007-11-10 23:22:50)

0

10

ill_nino
Бажання є Велике!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

11

STEFANI написал(а):

кожен філософ БоЖеВіЛьниЙ

Згідний, на 100%

STEFANI написал(а):

ідеш до нас в ДУРДОМ

До Вас - Із задоволенням ))) Напишіть адрес дурдому на kichula_andriy@ukr.net або в аську 437515959

STEFANI написал(а):

Укольчик?

хмм.....ну це ще ніколи нікому не зашкодило.....чом би й ні?)

0

12

ill_nino
Заходь до нас !Флудилка розділ:Дурдом!!!!Чекаю.........і укаольчик теж!

0

13

STEFANI
Неа..........я туда не піду.....шото мені не хочеццо.....сорі)))

0

14

ill_nino
а тя й питать ніхто не буде!!!!!!!!!Соррі я пішла спатки)))папусь і 4мак в вушко!

0

15

STEFANI
Чао) Чмак в вушко приймається))

0

16

ill_nino
ггг............*всміхнулася*

0

17

Найкращий день - це день мого народження!адже без нього зараз все не було б так прекрасно!

0

18

:P думаю кожен день-найкращий по-своєму,бо іншого ТАКОГО вже не буде,а потім життя-прекрасне,а воно складається зі звичайних прекраних днів:) хоча з іншого боку,найкращий день існує,найщасливіший,щоправда він в мя попереду,maybe :rolleyes:

0

19

Азазель
Аналогічно!

0

20

В мене кожен день найкращій :P

Отредактировано Клякса (2007-11-14 20:33:02)

0

21

Клякса
ггггггг.................)))))))))))0

0

22

Клякса
В мене теж))))))))))))))))))).......гг....привіт до речі)

0

23

ill_nino
)))))))))))))))Блін,а на дворі сніжок!кул!люблю сніг,свята,ялинку,та КаНікУли!

0

24

STEFANI
найкраще - це канікули).....блін, так надоїло  те навчання.....не можу дочекатися 14 грудня.......
сніжок.....ммммм......це класно) Ялиночку теж обожнюю).....хмм....а колядувати)))
чекаю - не можу дочекатися зимових свят)

0

25

ill_nino
хм..............ех не говори про канікули а то вони мені вже в ночі сняться!!!!!!!!!але ше довгенько!)))))))))))))

0

26

STEFANI
мені теж) взагалі-то зовсім недовгенько)
до речі, як ти їх проводитимеш?)

0

27

ill_nino
ууу....................відірвусь по-повному.Напевно десь друзями поїдемо!а решту...............ще не придумала...............а ти як?

0

28

STEFANI
не наю) ніколи нічого не планую на перед (так якось цікавіше,ніби можу здивувати себе сам)

0

29

STEFANI
не наю) ніколи нічого не планую на перед (так якось цікавіше,ніби можу здивувати себе сам)

0

30

ill_nino
Ну і молодчинка) :D

0

Вы здесь » Valentine Day » Найкращий день в вашому житті! » СуПер ДеНь