Valentine Day

Объявление

ЖИТТЯ БЕЗ ПРАВИЛ - ЦЕ НАШЕ ЖИТТЯ)))))

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Valentine Day » Ех....мрії))) » Людина-мрія:)

Людина-мрія:)

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Коротше так,впринципі кожен має свій ідеал людини...ну вплані ідеальний друг чи подруга,взагалі хлопець або дівчина-мрія...тож напишіть яким він/вона мають бути на Вашу думку ;)

0

2

Азазель
Та що тут мріяти???!!!!я своїх ідеальних друзів вже знайшла!Це люди які для мене дуже близькі!Темари,Марянка,Азазелька Я ВАС ЛЮБЛЮ!!!!!!!!!!!!!А про ідеального друга можу сказати тільки те що він у мене вже є !!!!Це мій братик,якого я дуже люблю!!!! :lol: :D

0

3

Ну то файно,коли так:) але ж все-одно..хоч колись задумувалася над тим якою має бути людина,такий собі ідеал homo-sapiensа? :D

0

4

Азазель
Людина сама собою розумна!ну ти порівняй з твариною???

0

5

я не про то))я кажу про те,якою на твій погляд мала б бути якась людина(нехай навіть хлопець),щоб він тобі подобався...там характер,чи навіть та ж сама зовнішність?))

0

6

Азазель
а до мну дошло *бє себе по лиці*...............Ну вона має бути з родзинкою.............щоб зацікавити...............а решту мене не цікавить головне шоб характер був кльовий!

+1

7

О!ну для мене впринципі має значення:
1) наскільки цікаво з ним(кажу це відносно хлопця) спілкуватись;
2) щоб не був егоїстом,терпіти таких не можу;
3) зовнішність приємна,не обов"язково красень,але щоб і не урод...все таки людей притягує прекрасне,це природно :)

0

8

Азазель
І це також досить логічно!адже спершу ми дивимось на зовнішність!

0

9

Я свій ідеал зустрів... тільки мій ідеал мене ненавидить...)

0

10

Тобто ненавидить?

0

11

а ось так... я до неї навіть в іншу країну їздив, купував дорогі подарунки, заліз в страшенні борги... а вона мене всеодно ненавидить... і не каже за що...
як кажуть емо-позери: i hate myself and i vant to die...

0

12

Та ти не переживай)ще наладиться все)...таке життя!

0

Вы здесь » Valentine Day » Ех....мрії))) » Людина-мрія:)