Valentine Day

Объявление

ЖИТТЯ БЕЗ ПРАВИЛ - ЦЕ НАШЕ ЖИТТЯ)))))

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Valentine Day » Розкажіть про свій страх » .....ггг.........

.....ггг.........

Сообщений 1 страница 21 из 21

1

Знаєте в кожного є якись страх)))))))Для мене це напевно втрата близьких та дорогих мені людей:сім'ї,коханої людини,друзів((( :mad: Хочу надіятись що цього не станеться!

+1

2

Страх.............аналогічно! ;)

0

3

страх це коли відключать мене від нету або виключать світло в всій Україні...... :O

0

4

be_free
ггг....................я без нету теж жить не можу!!!!!

0

5

я оч боюсь змей!!!!!!!!!!!!!!!

0

6

GIRLFRIEND13
я тоже!не так боюся,як вони мені противні!!!!!!БЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ

0

7

STEFANI
GIRLFRIEND13
Привіт!!!я тут новенька!так що!почнемо!Я боюся залишиться сама!для мене смерть краща ніж самотність!незнаю що б робила якби рідні та друзі відвернулися від мене((((((((((

0

8

Чого я боюся? Мій страх - некчемність, безправ'я, фальціфікації. Це насправді жахливо! Коли немає світла в кінці тунелю, коли людина просто існує, некчемно існує небачучи нічого! Коли починаеться диградація. Я сподіваюсь що такого ніколи нестаниця!

0

9

Клякса
Так безперечно в кожного має бути мета в житті!а коли її нема то життя не цікаве!

0

10

STEFANI
А навіщо тоді взагалі жити?! У житті потрібно чогось достигнути! По інакшому навіть не цікаво

0

11

Підтримую....................

0

12

У меня самое страшное уже случилось... теперь можно спокойно умереть... сорри за негатив, сами кто-то просили зайти на форум к вам) если надоел - удаляйте...

0

13

О...чтоби лично мне надоеть,надо сильно постаратся)

0

14

вроде как темка про то кто что боится .. ага ?

боюсь боятся

0

15

Alyona_Valo написал(а):

боюсь боятся

самое верное) пять баллов)

0

16

ггг..............))))))))))))))))))))))))) :D

0

17

Я думаю що боятися чогось в житті-це дурне витрачання часу!ліпше жити і насолоджуватися! :thank_you:

0

18

боюсь.......емм..........та нчого я не боюсь........ну хіба крім........емм.....не буду розказувати........ довго....ггг.........

0

19

ill_nino
А в мну якраз багато часу)

0

20

STEFANI
та невже?)))

0

21

ill_nino
Ага!я СвоБодна словно птица в небесах.....

0

Вы здесь » Valentine Day » Розкажіть про свій страх » .....ггг.........