Valentine Day

Объявление

ЖИТТЯ БЕЗ ПРАВИЛ - ЦЕ НАШЕ ЖИТТЯ)))))

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Valentine Day » Філосовські темки » Щастя!в чому воно?

Щастя!в чому воно?

Сообщений 1 страница 15 из 15

1

Що таке щастя?
Чи вважаєте ви себе щасливим?
Як до вго можна бути щасливим і чи може це колись набриднути?)))
Що (які справи та подвиги))))))))) приносить вам найбільше щастя?

0

2

Щастя?та впринципі жити-щастя!в чому ж іще?ну можливо тре сказати так: жити так як хочеш,без обмежень-щастя :D
У мене бувають такі моменти,коли щаслива ПРОСТО так,не через щось,щастя-коли ти ні про що не думаєш(погане-точно),радієш життю,посміхаєшся всім перехожим...і їм стає веселіше також ^_^ щастя-коли хочеш стрибати від радості,але треба оцінити такі хвилини...це справжнє щастя,ну як я його розумію ;)

0

3

Азазель
Я раптом зрозуміла,що таке справжнє щастя.Ні,це не купа грошей,не друзі,які "завжди" поряд,не слава,не вічне кохання.Це ті моменти,коли в твоїх очах раптово загоряються веселі вогники,на губах розквітає посмішка і ти розумієш,що світ прекрасний.Починаєш по-справжньому любити дощ.Ось воно - життя,в чистому вигляді!

0

4

Ага:)щоправда такі моменти-лише моменти,раховані хвилини...але їм усе-одно треба радіти:)ну не кажи,друзі,коли вони-справжні,кохання,коли воно справжнє,звичайно не буває ВІЧНИМ,але з часом переростає у ніжну дружбу (PS а у грошах і славі-щастя все одно нема)-це все складові щастя,по-своєму...

0

5

Азазель
Це все просто його доповнює!робить життя розноманітішим! :D

0

6

STEFANI
ммм.....люблю різноманітність) :P

0

7

ill_nino
Одноманітність надоїдає і виснажує.........................

0

8

STEFANI
так-точно :)

0

9

ill_nino
я наприклад люблю робити зміни))))))))))))))

0

10

STEFANI
Надіюсь, тільки приємні?)))

0

11

ill_nino
Зміни на краще...........

0

12

STEFANI
Вони завжди приємні)))

0

13

ill_nino
Цілком згодна!от наприклад зараз я абсолютно щаслива...я завалена уроками іолімпіадами...в особистому повний бардак.....Але всеодно щаслива)

0

14

STEFANI
Напевно ти собі хочеш збудувати гарне майбутнє..........

0

15

ill_nino
мені інколи здаться що від мене уже нічого не залежить........просто треба плисти за течією(

0

Вы здесь » Valentine Day » Філосовські темки » Щастя!в чому воно?