Valentine Day

Объявление

ЖИТТЯ БЕЗ ПРАВИЛ - ЦЕ НАШЕ ЖИТТЯ)))))

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Valentine Day » Філосовські темки » Ваші мрії колись збувалися?

Ваші мрії колись збувалися?

Сообщений 1 страница 28 из 28

1

Мрії - дуже цікава тема.. скільки писано-переписано, а віз, як то кажуть, і досі там:) в чому ж справа? думаю, в тому, що починають сипати якимись високими матеріями, посилатися на давно померлих людей які колись були дуже розумними і всьо таке..

А чому би просто не взяти і не провести таке собі невеличке дослідження? тобто взяти, сісти і подумати: які у мене були мрії, і є на даний момент, і які з них - збулися?

0

2

STEFANI
хмм.....мрії - дійсно досить цікава тема.....
І цікава вона тому, що її ніхто правильно не може зрозуміти)
Минулої зими про мрії я прочитав одну цікаву книжку про мрії Брайяна Трейсі.
Мрії збуваються тільки тоді, коли ми вміємо правильно мріяти.
Сидіти в чотирьох станіх і мріяти про прекрасного принца на білому коні чи чарівну доньку Данського короля - безглуздо!
Треба щось робити для того, щоби твоя мрія здійснювалася і треба вірити в те, що вона здійниться.
Існує думка, що мрії треба матеріалізовувати.....як? - Зовсім просто - записувати на папері для того, щоби постійно звертати на це увагу. Кажуть, помагає ( я не знаю, бо особисто цього ще не пробував, та й напевно не буду).
Щодо віри.....це обов'язково. Якщо ти в щось щиро віриш - воно здійснеться.
Коли подумати із іншого боку - як може здійснитися те, в що ти заперечуєш (хоча ти віриш в це)))
Якщо ти кажеш, що твоя мрія не здійснилася, то дай відповідь на запитання: "Що ти сама зробила для її здійснення?"))) Відповідь буде очевидною. Якщо ти нічого не робиш для покращення свого життя, то замість тебе для тебе цього ніхто не зробить (ех.....хоча як хотілося б(!))
Щодо мене, то приблизно 90% моїх мрій втілюються у моє життя. Чому так, що інші 10% не знайшли у ньому місця, я відповідаю собі сам. І відповіддю найчастіше є моя байдужість, мало прикладених зусиль. Але якщо це так, то хіба це мрії?.....Скоріше просто бажання, реалізація яких не є необхідною для мене.....

Отредактировано ill_nino (2007-11-11 16:28:52)

0

3

чи збувалися мрії? бувало і таке:) по-моєму головне-налаштуватися на здійснення її,і не просто просиджувати дома думаючи,мріючи про шось,так ніколи нічо не доб"єшся...здійсниться мрія чи ні залежить насамперед від людини,а ще-від когось хто вирішує ТАМ наверху "бути чи не бути" тобі... :cool:

0

4

Азазель
Кульна аватарка))))))))))))))

0

5

У мене була мрія... і є - про дівчину. І ця мрія збулася. Дівчину-мрію я знайшов... от тільки забув домріяти, що ця дівчина має мене кохати...

0

6

Треба поправляти!

0

7

NALFEIN
Мрій далі) Всьо буде норма)))

0

8

ill_nino
Підтримую..............до речі привітки!

0

9

STEFANI
Ну.....здрастє)))

0

10

ill_nino
ХельовЁ!як справи?

0

11

STEFANI
справи?).....хмм..........як завжди:
змучений, невиспаний, але щасливий)))
А в тебе?

0

12

ill_nino
тоже саме!але до того ж  я ще змерзла!..................

0

13

STEFANI
.......................сьо, нема кому зігріти?(............. :(

0

14

ill_nino
Нєма............всі пішли я тут одна! ;)

0

15

STEFANI

бідненька.....Жаль тебе.....Ну дуже не переживай,бо обов'язково прийде хтось (розумний, красивий, веселий.....Такий, як ти хочеш) в твоє життя (можливо, це буду я :) ) )

0

16

;) ill_nino
гггг................а ти з скромності не вмреш!ггг...........можливо!хто його  знає)

0

17

STEFANI
тааак).......я дуууже переживаю на рахунок своєї смерті)
люблю життя....ех.....воно прекрасне) :P

0

18

ill_nino
Цілком згідна)Жити і бути щасливим  -  мрія кожного))))))

0

19

STEFANI
Життя - це вже щастя)
Я завжди в цьому переконуюся.....

0

20

ill_nino
гггг.........і правильно)а роздумувати над  фігнею - це просто трата часу)

0

21

STEFANI
бгг............а "фігня" то тут при чому, а?

0

22

ill_nino
Інколи ми витрачаємо багато часу на питання :типу "Якщо")по собі знаю..........................2 години тому теж думала над цим питанням і зрозуміла що то все моя вина(

0

23

STEFANI
А мені здається, що це не так.
Принаймні, думати - це теж інколи корисно, хоча цим теж не треба зловживати.
Інколи просто потрібно задати собі наперед декільки питань типу "якщо", можливо, це передбачить наслідки ще не вирішеного питання.
Можливо, це допоможе уникнути прийняття таких рішень, про які ти потім жалітимеш.....

0

24

ill_nino
Думати корисно!але внушати собі повний бред не думаю) :P

0

25

STEFANI
Думати не корисно, треба прислухатися до свого серця і жити емоціями)
Інакше твоє життя і життя твоїх друів ставатиме нецікавим.....
А внушати соі мона тільки щось гарне, як от я завжди)))

0

26

ill_nino
....гггг..........цікава думка....Я люблю наприклад мріяти.....

0

27

STEFANI
і про що ти любиш мріяти?)

0

28

ill_nino
про все.............про щось нереальне...загадкове...люблю такі речі.......

0

Вы здесь » Valentine Day » Філосовські темки » Ваші мрії колись збувалися?