STEFANI
хмм.....мрії - дійсно досить цікава тема.....
І цікава вона тому, що її ніхто правильно не може зрозуміти)
Минулої зими про мрії я прочитав одну цікаву книжку про мрії Брайяна Трейсі.
Мрії збуваються тільки тоді, коли ми вміємо правильно мріяти.
Сидіти в чотирьох станіх і мріяти про прекрасного принца на білому коні чи чарівну доньку Данського короля - безглуздо!
Треба щось робити для того, щоби твоя мрія здійснювалася і треба вірити в те, що вона здійниться.
Існує думка, що мрії треба матеріалізовувати.....як? - Зовсім просто - записувати на папері для того, щоби постійно звертати на це увагу. Кажуть, помагає ( я не знаю, бо особисто цього ще не пробував, та й напевно не буду).
Щодо віри.....це обов'язково. Якщо ти в щось щиро віриш - воно здійснеться.
Коли подумати із іншого боку - як може здійснитися те, в що ти заперечуєш (хоча ти віриш в це)))
Якщо ти кажеш, що твоя мрія не здійснилася, то дай відповідь на запитання: "Що ти сама зробила для її здійснення?"))) Відповідь буде очевидною. Якщо ти нічого не робиш для покращення свого життя, то замість тебе для тебе цього ніхто не зробить (ех.....хоча як хотілося б(!))
Щодо мене, то приблизно 90% моїх мрій втілюються у моє життя. Чому так, що інші 10% не знайшли у ньому місця, я відповідаю собі сам. І відповіддю найчастіше є моя байдужість, мало прикладених зусиль. Але якщо це так, то хіба це мрії?.....Скоріше просто бажання, реалізація яких не є необхідною для мене.....
Отредактировано ill_nino (2007-11-11 16:28:52)