Коли ми зустрічаємось з некоханою людиною, по-вашому - це жалість до неї, чи вдоволення власної самозакоханості?А може це щось інше?
Ми губимо тих хто нас кохає....
Сообщений 1 страница 30 из 36
Поделиться22007-11-11 15:16:49
STEFANI
Цікавеньке питаннячко )))
На мою думку, зустрічатися із екоханою людиною - взагалі зовсім неправильно. Зустрічаючи із такою людиною, навряд чи ми "вдовільняємо власну самозакоханість",..........скоріше - це жалість, можливість похизуватися чимось перед кимось, тимчасове захоплення, або ж бажання комусь щось доказати. Будь який із цих варіантів не виправдовує "людину як людину". Рано чи пізно такі відносини закінчуються нічим (або ж, нічим добрим). Одна сторона відчуває себе незадоволеною, інша - просто використаною. ( я вже десь таке вчора читав.....хм.....здається в темі "Life=sux"). В будь - якому випадку це нікому не приносить справжнього щастя, .....напевне, марна трата часу, якого ніколи нікому не вистачає.....отже, те, що нікому не потрібне - недоцільно!.....
Поделиться32007-11-11 15:25:35
ill_nino
А можливо людина самотня і просто бажає щоб хтось був поруч (до певного часу), доки вона не знайде свого КоХаннЯ!!!На мою думку це неправильно!Мені було б не приємно якби хтось так вчинив зі мною!
Поделиться42007-11-11 15:30:52
STEFANI
я би не сказав так.....
адже самотність - це теж чудово.....
принаймні у мене дуже часто бувають довгі проміжки часу,
коли весь світ для мене може замінити MP3 - плеэр.....можливо, найкраще в деяких випадках - це самотність
Тоді людина покладається тільки сама на себе...і, як наслідок, не пережаває що її підставлять вороги.....
....зрадять друзі.....шукати людину на час самотності - це кошмар в прямому значенні цього слова.....
життя має бути різноманітним!)
Поделиться52007-11-14 15:57:03
ill_nino
Ну напевно кожному інколи хочеться самотності,але чи ти б хотів бути один все життя?
Поделиться62007-11-14 20:02:19
Зуcтрічатися з некоханою людиною...я такого навіть не уявляю. Напевно це або дуже сильна жалість, або більше нізким зустрічатися, але можливо потрібно зачикати, можливо ти зустрінеш людину яку покохаеш, яка покохае тебе трохи пізніше;)
Отредактировано Клякса (2007-11-14 20:17:38)
Поделиться72007-11-14 20:16:42
Клякса
ага............)))))))))))))))))Привіт
Поделиться82007-11-14 21:45:43
Гадаю що зустрічатися з некоханою людиною-в якомусь сенсі порушення її прав...ну як би це...ти зустрічаєшся-значить щось маєш відчувати?а коли ні-це пусті надії для цієї людини...вона набагато більше страждатиме потім,і це не може бути жалістю,бо коли жалієш-намагєшся заспокоїти,а тут ти робиш ще больніше...правда так чи інакше відкриється :/
Поделиться92007-11-14 21:48:27
Азазель
ти повністю права!
Поделиться102007-11-14 21:55:44
дякі за підтримку :thank_you:
Поделиться112007-11-14 21:57:28
Азазель
нема за шо))))))))))))))))
Поделиться122007-11-15 01:35:40
STEFANI
Я не говорив про все життя.....
Можливо, людині потрібно на деякий час бути самотньою, аби подумати про життя)
Не мона кидатися на першу-ліпшу дівку (хлопа), бо в тя зараз нікого нема...
Треба чекати свою "Єдину")))
Можливо, вона цього варта)
Поделиться132007-11-17 14:24:45
ill_nino
Однозначно варта!гг...тому я ще не нашла свого ЄДИНОГО!на жаль...........
Поделиться142007-11-18 14:06:27
STEFANI
Однозначно варта
згідний)
тому я ще не нашла свого ЄДИНОГО
я не вважаю це мінусом, чи проблемою)
я ще теж її не знайшов.....
на жаль...........
Думаєш?)))
Поделиться152007-11-18 17:01:52
ill_nino
та в нас ще все життя попереду!
Поделиться162007-11-24 17:02:26
STEFANI
"нас" - гарно сказано))) *усміхається*.....)))
Поделиться172007-11-24 23:18:40
ill_nino
гг..........тільки не подумай зайвого!гг............*сміється*
Поделиться182007-11-27 18:18:31
STEFANI
Я не вважаю нічого зайвим у своєму жиитті)
Кожна подія має своє місце і є очікувана мною)
Мої думки формують мої дії і моє життя
Все можливо......................
Поделиться192007-11-27 19:31:45
ill_nino
гггггггггг............ну можливо!))))))))
Поделиться202007-11-29 16:04:28
STEFANI
Поделиться212007-12-01 13:15:57
ill_nino
гггг.............кохання це взагалі хімічна реакція,яку пояснити дуже тяжко)))
Поделиться222007-12-01 15:31:16
STEFANI
Але можна пономагатися пояснити)
Я люблю хімію.....
Поделиться232007-12-01 18:29:22
ill_nino
Ну-ну)Поясни)
Поделиться242007-12-02 00:13:25
STEFANI
я думаю, що не можливо пояснити це на загальному прикладі.....
хімія - надто точна наука.....
Проходження будь-якої хімічної реакції є своєрідним і залежить від багатьох чинників: умов ( кожна реакція проходить по-різному залежно від температури (ставлення), тиску (взаємовідношення двох закоханих) і природи реагуючих речовин (інтересів, захоплень, думок, поведінки, друзів, батьків, виховання.....всього, що стосується закоханих).
Важливу роль відіграє концентрація реагентів (ступінь вираження тої чи іншої ознаки, тобто людина може бути або надто принциповою, або більш схилятися до думки іншої у більшості випадків, для запобігання виникненню конфліктів).
Важливу роль відіграють каталізатори - біологічно активні сполуки чи ферменти, які суттєво змінюють швидкість проходження реакції, але самі в реакцію не вступають. Каталізатори можуть бути універсальними(тобто такими, які працюють в 99,9% випадках, але їх використання не є раціональним) і спеціальні (особливі, неординарні, різні, для кожної реакції, але використання яких дає кразий результат).
Великою помилкою вчених-хіміків (або кавалєрів) є думка про доцільність використання універсальних каталізаторів. До таких відносяться Нікель та Платина. Але ці каталізатори є найдорожчими(в прямому і переносному значеннях), і не завжди дають очікуваних результатів (або продуктів реакції). Універсальними каталізаторами в коханні є дорогі подарунки дівчатам (квартири, машини.....) .....Недивно, що вони діють відносно позитивно........але ненадовно.....
Також є спец-каталізатори. Прикладів тут можна навести надто багато, і вони всі будуть різними. Спеціальні каталізатори можуть бути набагато дешевшими від універсвльних (переважно це квіти, шоколадки і т.д.). Але з цими штуками треба вміти правильно поводитися (взнати які квіти любить дівчина, коли вона йде зі ішколи, аби провести її додому), і тоді результат буде 100%-вий.
Отаке-то діло хімія...........її треба не тільки вчити, але й розуміти, і тоді вона знайде застосування в житті.....
Буду мати більше часу, поясню ще про осмотичний тиск і потенціометрію) Але не зараз)
Це неточно, бо хімія є особливою для кожного випадку, але це мої намагання пояснити тобі те, що ти просила.......
Поделиться252007-12-02 15:47:17
ill_nino
Коли ми спілкуємось з коханою людиною,мозок збуджується,і це збудження пов'язане з виробленням природних психостимуляторів - фенілетиламіну,допаміну, та норепінефрину.
Фенілетриламін пришвидчує процеси обміну речовин в організі - тому коли ми закохуємося то забуваємо про голод і худнемо!до речі кльова дієта!
Усі ці речовини належать до амфетамінів, що у спорті вважаються допінгом!
Вони викликають у нас відчеття емоційного злету та неймовірного піднесення)
Це своєрідний наркотик:людина потрапляє взалежність і їй потрібно ще і ще....А коли організм уже не може давати такі кількості закоханість минає.........До речі це може статися як і на наступний день,як і через рік)
Кароче з цього всього я зрозуміла що вічного кохання не існує) :thank_you:
Поделиться262007-12-03 17:44:16
STEFANI
12 балів :friends:
Поделиться272007-12-03 17:54:45
Браво,хімікам))от ви про кавалєрів розповіли,пане ill_nino , а от що можна відносно дівчат сказати? (просто цікаво ) не будуть же вони своїм кавалєрам квіти дарувати?))
А от іще одне: ви тут все ля-лякали про індивідуальність кожної "реакції",а що можна сказати про "бєзотвєтную любофф" ?як пояснити такий випадок,і як з цим боротися?)))
Поделиться282007-12-03 21:54:16
ill_nino
Дякую......................
Азазель
Ага мну теж цікаво)
Поделиться292007-12-04 17:58:05
Браво,хімікам
дякую)
ви про кавалєрів розповіли
хмм.....ну я намгався розповісти про хімію і кохання, ну що вже в мене вийшло - судити Вам).ггггг.............
пане ill_nino
бгг.......ну не треба так офіційно!!! Насправді мене звати Андрій)
що можна відносно дівчат сказати?
ну не наю.........я ж не дівчина.........не мені про всіх вас напевно і говорити........адже це мають бути тільки внутрішні, свої думки і погляди........хоча якби я анвіь щось тут зараз написав - це все рівно було би не те)
просто цікаво
А мені як цікаво!!!!! (ти собінавіть не уявляєш)))
не будуть же вони своїм кавалєрам квіти дарувати?
Ну це вже ваші проблеми)))
а що можна сказати про "бєзотвєтную любофф"
нічого.....через невідповідність реагентів така проходження такої реакції неможливе.....як би не старатися.........
як пояснити такий випадок
дуже просто........я думаю, що якщо цесправді кохання, о воно обов'язково взамне.
В іншому випадку це просто симпатія.
трохи є такого, що я вірю в долю людини. яка записана десь далеко на небі.......
якщо ти маш зійтися з якоюсьлюдиною, то це обов'яково станеться, от тільки треба вміти чекати цього часу.....
як з цим боротися?
Думаю, що боротися не варто. Правда існує маса інтернет-форумів, в яки докладно описані правила боротьби.....я думаю, що потрібно завжди залишатися самим собою.....напевно, це все)
Поделиться302007-12-05 21:41:45
ill_nino
:yeah: ок,Андрію))я тож вірю в долю і все таке,але все ж буває що любиш людину,а вона тебе або не сприймає,або (що набагато гірше) ненавидить...(e.g. NALFEIN)і це тож любофф,але інша...
хоча з іншого боку коли ця людина ненавидить тя,і виказує своє таке ставлення,думаю тоді набагато швидше інтерес/любов зникає...ну не те навіть щоб "зникає",але зменшується потрохи і в кінці-кінців...
хоча в мя сьодня гарний настрій,тому "розмусолювати" цю тему більше не буду))дякі за пояснення
PS А ти хімією захоплюєшся/хімік?