Valentine Day

Объявление

ЖИТТЯ БЕЗ ПРАВИЛ - ЦЕ НАШЕ ЖИТТЯ)))))

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Valentine Day » Філосовські темки » Бути чи не бути (про суїцид)

Бути чи не бути (про суїцид)

Сообщений 1 страница 29 из 29

1

Щороку в світі понад 1мільйон людей закінчують життя самогубством.

Як ви вважаєте, чому?
Які є причини для того щоб попрощатися життям?
Чи вам самим пиходили такі думки?
Як ви ставитеся до суїциду?

0

2

STEFANI
ггггг.....ця тема примусила мене посміхнутися.....я згадав про вірш, який я якось півночі зубрив, коли вчився в школі.....здаєтсья він називався "Монолог Гамлета")
Про суїцид можу сказати, що ця штука є досить фіговою...
кожен день людина стикається із якимись проблемами.Вона повинан їх розумно вирішити, і тоді ці проблеми морально загартують її, зроблять сильнішою. Якщо людина йде на таке, як суїцид, це означає тільки її слабківсть і те, що вона не може справитися зі соїми траблами. Потрібно завжди вірити в себе, ні на чому не зупинятися, не допускатися до стану відчаю, депресії і думок про суїцид...!
Треба бути оптимістом)

0

3

ill_nino
Навіщо себе вбивати?Життя у нас одне,треба йому радіти!!!!!!)))))) :D

0

4

STEFANI написал(а):

Навіщо себе вбивати?Життя у нас одне,треба йому радіти!!!!!!))))))

А якщо життя вже не має змісту?

STEFANI написал(а):

Як ви вважаєте, чому?

Наприклад через нещасливе кохання

STEFANI написал(а):

Які є причини для того щоб попрощатися життям

Дивись вище)

STEFANI написал(а):

Чи вам самим пиходили такі думки?

Було і є і буде... хоча наврядчи наважусь - в мене є дуже сильна надія що, як співає Океан Ельзи "все буде добре"

STEFANI написал(а):

Як ви ставитеся до суїциду?

Це є особиста справа кожного. Може ,якщо буде більше таких випадків, люди ставитимуться одне до одного меньш злісно?

0

5

NALFEIN
По-філософськи..але досить песимістично...
Дівчат багато, і, напевно, якась одна не варта твоєї смерті.....
Звичайно, "все ьуде добре", бо інакше не мона)))

+1

6

ill_nino
я згодна!NALFEINпросто ти ще не знайшов ту дівчину  що зможе тя щиро любити!

0

7

To be or no to be-that is the question!Whether 'tis nobler in the mind to suffer the slings ang arrows of the outrageous fortune,or to take arms against the sea of troubles and by opposing end them?..(далі-в підписі ;) )
Думаю що ні-сенсу помирати немає...навіть нещасливе кохання-то не причина(special for NALFEIN),іноді буває так що любиш-любиш,а в кінці кінців виявляється,що людина не достойна цього...це звичайно моя скромна думка :P до того ж кохання-щастя,або ж випробування,а коли помреш за нього,то того тільки доб"єшся:інші мучитимуться залишок СВОГО життя,упрікаючи себе у твоїй смерті...тож все це фігня!Live for love,love is life :) суїцид-не вихід,за все в житті тре боротися,і здаватись не можна ні в якому разі...

0

8

Азазель
:yes:

0

9

питання бути чи не бути поставало і буде поставати завжди!Але світ на стільки прекрасних!

0

10

ill_nino написал(а):

це означає що ви мене підтримуєте? ^_^

0

11

Азазель
Звичайно!!!!!!!!!!!!!Хельов до речі!!!!

0

12

Азазель
так)  :)

0

13

ill_nino
дякі :thank_you:

0

14

Азазель
нема за що) Це просто моя особисти позиція відносно цього)
в будь-якому випадку я наполягаю на ній!

0

15

ill_nino
Ой.......який наполегливий)))) :P

0

16

STEFANI
таа, я такий) :P

0

17

ill_nino
ггггг..............................)))))))))запитання:а є причина через яку ти б покінчив життя самогубством?

0

18

STEFANI
хмм..........
Думаю, що ні.
яка б не була проблема, я думаю, існують якісь способи її виправити.
в крайньому разі можна почати "все спочатку", хоча це теж нерозумне рішення.
можна просто змінити своє ставлення до ситуації, і зрозумієш, як насправді все чудово!!! (я себе вже сотні разів так рятував, шукаючи в усьому позитив, чи принаймні закономірність)
самогубство.....бгг.....така дурня навіть в голову не приходила...........
А чому ти це запитала?
А в тебе може бути така причина?.............

0

19

ill_nino
Таких причин нема і я надіюся не буде)просто прочитала сьодня статтю в журналі,як дівчина через те що її ніхто не любив вбила себе)І ще читала твір Кафки "Перевтілення")мій улюблений)якщо ти не читав то розкажу!там розповідається про чоловіка що одного ранку прокинувся величезною комахою(всі від нього відвернулися,соромилися його і відвернулися від нього(Птом він помер!було дуже сумно( :(

0

20

STEFANI
Найбільш жахливим є те, що комаха не мала крил...вона не могла ні літати з комахами, ні ходити з людьми, вона була відділеною від світу.
Це робило її (його) зайвим в суспільстві, бо вона не могла знайти собі подібних. Це було "real hollow life"..........
Найкращим в людині було те, що вона не переставала втрачати надії (принаймні довший час). Він жив в своєму світі, попереднім життям, згадував, як він ходив на роботу, спілкувався з іншими, займався улюбленими справами.....
Але все-таки це була безвихідна ситуація.
Насправді, життя простіше, ніж роман Франка Кафки.
В будь-якому випадку людина має шанс змінити все.....дійсно все. ( на те вона людина)

STEFANI написал(а):

Птом він помер!було дуже сумно

на мою думку, це було зовсім не сумно. Це була його доля. Смерть - все-таки закономірність.....все має початок і кінець. Останні дні точно не приносили йому радості.
З іншої точки зору: "існувати - значить бути сприйнятим" іншими.
Головний герой твору перестав бути сприйнятим ішими тоді, коли став комахою, отже тоді він реально помер.
Після перевтілення він вже перестав існувати для всіх своїх близьких....
напевно, це фатум........те, що не залежить від нас......

0

21

ill_nino
Я не згідна з тим що це була його доля!це просто було жахливе ставлення його сімї,друзів.............як його не цінували і не любили!

0

22

STEFANI
Доля - це послідовність подій в його житті, що передбачена Богом.
Ставлення друзів і сім'ї - було частиною його життя.....а отже - це доля.........

0

23

ill_nino
З долею не обовязково миритися!Я вважаю,що він мав шанси на щастя!!!! :) Адже кожна людина його заслуговує)Він жив життя не для себе!Ходив на роботу заради того щоб його рідні мали на що жити!

0

24

STEFANI
ну бач які вони всі погані..................))) :)

0

25

ill_nino
гггггг.........Ага погані)Я тя люблю!

0

26

STEFANI написал(а):

Я тя люблю!

ммм.......скажи, якої моєї реакції на ці слова ти чекала, і зроблю тобі сюрпрайз) :big_boss:

0

27

ill_nino
Та це я так...Бовкнула не подумавши)

0

28

STEFANI
буває......

0

29

ill_nino
ага.....в мене частенько таке буває...=)

0

Вы здесь » Valentine Day » Філосовські темки » Бути чи не бути (про суїцид)