Valentine Day

Объявление

ЖИТТЯ БЕЗ ПРАВИЛ - ЦЕ НАШЕ ЖИТТЯ)))))

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Valentine Day » Філосовські темки » А як ви розумієте цей світ?

А як ви розумієте цей світ?

Сообщений 1 страница 18 из 18

1

Мене завжди турбувало питання розуміння реальності і загалом теперішнього світу.
Зрозуміти і полюбити цей світ- два завдання, які нелегко примирити між собою. Кожна людина розуміє його по-своєму....
...а як ви розумієте цей світ?

0

2

STEFANI
Як не дивно, це питання мене ніколи не турбувало.....)
Якось вже так сталося, що я його завжди розумів, стояло питання про його пізнання.
Мені завжди здавалося, що світ не такий простий, як про нього думають всі люди, він.....ще простіший)
Полюбити світ в загальному - неможливо, бо по своїй природі він трішки "жорстокий". Ця жорстокість породжена нашими поганими думками і  діями. Полюбити світ мона зробивши його кращим, тобто зробивши кращим себе самого(частинку світу). А тут вже індивідуальне питання.Отже полюбити спочатку треба себе самого. "Полюби себе самого, і , можливо, тебе тоді полюблять інші". Після цього потрібно постаратися полюбити когось іншого, заставивши цю людину стати кращою. Так просуватиметься шлях розуміння і покращення світу вперед)
От, як бачиш, нічого складного тут нема.....складніше - це вісцеральний ти походження м'язової тканини))) Але то вже інша тема))) Вона чекатиме мене нині вечером)

Отредактировано ill_nino (2007-11-11 15:49:32)

0

3

ill_nino
Тьфу я ж казала що ти філософ!!!!Умнічка!

0

4

STEFANI
Дякую))) Ти теж умнічка!

0

5

ill_nino
ггггг..............)))*здивовано посміхнулася* Я???!!!

0

6

STEFANI
гггмм.....*погладив по голівоньці* ......Ви)))

0

7

ill_nino
Дякую..................)))))))))))))

0

8

STEFANI
це Вам дякую............)

0

9

ill_nino
ггг.................*розчулилась*!

0

10

STEFANI
ммм......*не варто*)))

0

11

ill_nino
гггггг..............*посміхнулася* *думає*

0

12

STEFANI
хмм.....і про що думає, якщо не секрет?)

0

13

:mad: ill_nino
Взагалі по все)Вчора день якись галімий був)

0

14

STEFANI
юй.....шо ся стрясло?

0

15

ill_nino
Ой і непитай)не хочу про це говорити!Головне що зараз все окі ,напевно окі)

0

16

STEFANI
Радію за тебе)

Отредактировано ill_nino (2007-12-04 18:01:36)

0

17

Так-с...тут все почалося з питання "як ви розумієте цей світ?")))
А як його можна розуміти?Ну світ-це світ...наш світ,іншого такого немає,бо він існує лише для нас і у такому вигляді,як ми його сприймаємо))Хоча в мене іноді виникало (і виникає) питання,чи справді світ такий яким більшість з нас його бачить...ну наприклад навіть кольори...чоому ми вважаємо когось дальтоніком,якщо на "біле" він каже "чорне",може він навпаки правий,а ми всі помиляємося і т.д.??
Світ такий,яким ми ХОЧЕМО його бачити,звичайно можемо помилятись...всяко буває...головне,знов таки,намагатися зробити його ще кращим на протязі всього свого життя...так?ну от і все,я не дала точного визначення тому як я сприймаю цей СВІТ,це майже неможливо...світ-це і вчинки інших людей,і самі люди,устрій,і тд...
Але,дякі за увагу :thank_you:

0

18

Азазель
Звичайно.....без нас нема світу!

0

Вы здесь » Valentine Day » Філосовські темки » А як ви розумієте цей світ?